Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε φάση ανάπτυξης νέο ΑΑΑ Dungeons & Dragons game βασισμένο στην Unreal Engine 5

*
Ένα νέο παιχνίδι Dungeons & Dragons βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης από την Invoke Studios, την ομάδα ανάπτυξης του Dungeons & Dragons: Dark Alliance, προηγουμένως γνωστή και ως Tuque Games. Επικεφαλής της προσπάθειας είναι ο Dominic Guay, βετεράνος της Ubisoft, που αρχικά εργάστηκε στη σειρά Splinter Cell, πριν αναλάβει ρόλο παραγωγού στους δύο πρώτους τίτλους Watch Dogs. Η Wizards of the Coast, ιδιοκτήτρια της Invoke Studios ανακοίνωσε το παιχνίδια αναφέροντας μονάχα ότι πρόκειται για ένα AAA game, η δημιουργία του οποίου θα βασιστεί στην Unreal engine 5.

O Guay έχει μια ομάδα 80 ατόμων που εργάζεται γαι το project και ως το 2025 ο αριθμός τους θα έχει αυξηθεί στους 200. Τη στιγμή αυτή ανάπτυξη βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*