Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε φάση beta η υπηρεσία cloud gaming του Netflix

*
Το Netflix λανσάρισε μια υπηρεσία cloud gaming που είναι περιορισμένη σε μορφή beta. Ένας μικρός αριθμός συνδρομητών σε Μ. Βρετανία και Καναδά έχουν προσβαση στην υπηρεσία, που είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα μοντέλα τηλεοράσεων και θα έρθει τις επόμενες εβδομάδες σε υπολογιστές, μέσω της ιστοσελίδας του Netflix σε υποστηριζόμενους browsers. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το Oxenfree της Night School Studio και το gem-mining arcade game Mining Adventure της Molehew.

Οι παίκτες θα χρησιμοποιούν το smartphone τους ως controller για την αναπαραγωγή των παιχνιδιών σε τηλεόραση, ενώ σε υπολογιστές θα είναι δυνατή η χρήση keyboard και mouse. Οι συσκευές που υποστηρίζονται τη στιγμή αυτή είναι οι Amazon Fire TV streaming media players, το Chromecast με Google TV, τηλεοράσεις της LG, η Nvidia Shield TV, συσκευές της Roku, οι smart TVs της Samsung και το Walmart ONN, με τη σχετική λίστα να εμπλουτίζεται συνεχώς.


"Έχουμε επικεντρωθεί στη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας παιχνιδιού για τα μέλη μας από το 2021, όταν προσθέσαμε παιχνίδια για κινητά στο Netflix", δήλωσε ο αντιπρόεδρος του τμήματος video games της εταιρείας, Mike Verdu. "Στόχος μας ήταν πάντα να έχουμε ένα παιχνίδι για όλους και εργαζόμαστε σκληρά για να ικανοποιήσουμε τα μέλη μας βρίσκονται με μια προσιτή, ομαλή και πανταχού παρούσα υπηρεσία".

Και πρόσθεσε: "Ενώ είμαστε ακόμα πολύ νωρίς στο ταξίδι μας στα video games, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε χαρά στα μέλη μας".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*