Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε φάση του pre-production το Bendy: The Cage

*
Στο official account του Bendy στο X, ανακοινώθηκε πως η εταιρεία ανάπτυξης έχει ξεκινήσει το pre-production του Bendy: The Cage.

Η εταιρεία ανάπτυξης κυκλοφόρησε το Bendy and the Dark Revival το 2022 το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Παρόλα αυτά, η εταιρεία ανάπτυξης δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες για το Bendy: The Cage, πόσο μάλλον για την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά σύντομα ίσως μάθουμε το χρονοδιάγραμμα που θα οδηγήσει στο επίσημο λανσάρισμα του τίτλου.


Τον Ιανουάριο, η εταιρεία ανάπτυξης ανακοίνωσε το Bendy: The Cage το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024, θα εισάγει νέα δεδομένα στο lore, θα διαθέτει έξυπνους γρίφους και νέους “ανατριχιαστικούς” χαρακτήρες. Αν και το logo που δεσπόζει στην ανάρτηση στο X δεν προϊδεάζει ιδιαίτερα για το Bendy: The Cage, υποδηλώνει όμως την επιστροφή του τίτλου που όλοι οι παίκτες περίμεναν. Επίσης, ανακοινώθηκε πως βρίσκεται στα σκαριά και μια κινηματογραφική μεταφορά του franchise με την Radar Pictures να βρίσκεται πίσω από την παραγωγή.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*