Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε free-to-play και live service games θέλει να επικεντρωθεί η Warner Bros. παρά την επιτυχία του Hogwarts Legacy

*
Ο επικεφαλής του τμήματος gaming της Warner Bros. Discovery, J.B. Perrette θέλει η εταιρεία να απομακρυνθεί από την "ασταθή" αγορά των τίτλων AAA για κονσόλες. Μιλώντας σε ένα πρόσφατο event της Morgan Stanley, ο Perrette είπε πως ο οργανισμός θα παλέψει την αστάθεια μέσω της επικέντρωσης σε μεγαλύτερα franchises, τη μεταφορά τους σε φορητές συσκευές και στον χώρο του free-to-play, πέρα από τα live-service games. Στόχος είναι να υπάρξει σταθερή ροή εσόδων.

"Συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με τα παιχνίδια πιο αποφασισμένοι από ποτέ, καθώς είναι ένας τομέας όπου πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης που μπορούμε να αξιοποιήσουμε με την IP που έχουμε και ορισμένες από τις δυνατότητες που έχουμε στο studio λόγω της μοναδικής μας θέσης ως εκδότες και δημιουργοί", είπε ο Perrette.


"Αντί να λανσάρουμε ένα παιχνίδι για κονσόλες και αυτό ήταν, πως δημιουργούμε ένα παιχνίδι, για παράδειγμα ένα Hogwarts Legacy ή Harry Potter, που είναι live-service όπου ο μπορεί να ζει και να εργάζεται και να φτιάχνει πράγματα σε έναν κόσμο συνεχώς;".

Ο Perrette συμπλήρωσε ότι η WBD έχει δημοφιλή brands στα οποία μπορεί να βασιστεί, όπως το Mortal Kombat, το Game of Thrones, το Harry Potter, το DC, αλλά και 11 διαφορετικά studios για ανάπτυξη παιχνιδιών. Έτσι λοιπόν αναμένει ότι το gaming θα προσφέρει στην εταιρεία σημαντική ανάπτυξη στο μέλλον. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*