Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε κονσόλες και PC θα κυκλοφορήσει το Air Twister του Yu Suzuki (trailer)

Το Air Twister του Yu Suzuki, δημιουργού της σειράς Senmue, θα πάψει να αποτελεί αποκλειστικότητα του Apple Arcade. Το rail shooter λανσαρίστηκε τον Ιούνιο του 2022 και τώρα, η ININ Games ανακοίνωσε πως από τις 10 Νοεμβρίου 2023 θα είναι διαθέσιμο σε PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, PS4, Xbox One και PC (Steam).

Ο παίκτη ελέγχει την Princess Arch η οποία προσπαθεί να αποκρούσει τους εισβολείς που απειλούν να καταστρέψουν τον πλανήτη της.


Παρά το γεγονός ότι ο σχεδιασμός του Air Twister βασίστηκε σε μοντέλο χειρισμού μέσω της οθόνης αφής, η έκδοση για το Apple Arcade επιτρέπει τη χρήση controller, οπότε υπήρχαν από την αρχή σκέψεις για τη μεταφορά του και σε άλλες πλατφόρμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*