Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε κονσόλες θα κυκλφορήσει το Tetris: The Grand Master

*
Το Tetris: The Grand Master που είχε κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Ιαπωνία και απευθύνεται σε παίκτες υψηλού επιπέδου, θα μεταφερθεί για πρώτη φορά σε κονσόλες. Αναμένεται λοιπόν για PS4 και Nintendo Switch μέσα στον Δεκέμβριο. Το project έχει αναλάβει η Hamster Corporation και αποτελεί μέρος της σειράς Arcade Archives.

Το Tetris: The Grand Master είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι Tetris, με έως και 999 πίστες. Ήταν το πρώτο της σειράς στο οποίο προστέθηκε το 20G gravity. Αυτό σημαίνει πως όταν οι παίκτες φτασουν σε συγκεκριμένο επίπεδο, τα blocks τους εμφανίζονται στιγμιαία στο κατω μέρος της οθόνης και μπορούν να μετακινηθούν μόνο για μια περίοδο που διαρκεί μισό δευτερόλεπτο. Στη συνέχεια κλειδώνουν στη θέση τους. Ακόμα στον τίτλο υπάρχει και ένα grading system, που βαθμολογεί τους παίκτες ανάλογα με τις επιδόσεις τους. Το ανώτερο επίπεδο είναι αυτό του Grand Master.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*