Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε live services game μαζί με τη Sony εργάζεται το studio πίσω από το PC port του God of War

*
Το studio πίσω από τη μεταφορά του God of War σε PC, αναφέρει ότι συνεργάζεται με τη Sony για ένα "flagship" live service game. Η Jetpack Interactive που εδρεύει στο Βανκούβερ του Καναδά υποστηρίζει ότι συνεχίζει τη δουλειά στη σειρά God of War και δεν αποκλείεται αυτό να σημαίνει ότι ετοιμάζεται σιγά σιγά και η μεταφορά του God of War Ragnarök σε υπολογιστές. Η Jetpack, που αυτοπροσδιορίζεται ως μικρή και ευέλικτη ομάδα, αναζητά προσωπικό που θα εργαστεί σε επερχόμενο live service game.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τη Sony για έναν νέο τίτλο live services και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε", αναφέρεται σε post της εταιρείας στο LinkedIn. "Αν είσαι έμπειρος game developer και θέλεις να ενταχθείς στην ομάδας για έναν τίτλο AAA, επικοινώνησε μαζί μας!".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*