Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε μουσείο το μεγαλύτερο arcade cabinet που έχει δημιουργηθεί ποτέ, με θέμα τον Donkey Kong

*
Το μουσείο SNMP (Strong National Museum of Play) της Νέας Υόρκης, αποκάλυψε ένα τεράστιο Donkey Kong arcade σχεδόν 6 μέτρα σε μήκος. Όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή, οι επισκέπτες θα μπορούν να παίξουν το Donkey Kong σε αυτήν. 

To μουσείο, όπως φαίνεται και στο Tweet, δήλωσε πως η Nintendo θα βοηθήσει στην κατασκευή, κάτι το οποίο είναι λογικό δεδομένης της υπερπροστασίας της εταιρείας με τα ΙΡ της. Ο Donkey Kong είναι απο τους πιο χαρακτηριστικούς ήρωες του ιαπωνικού κολοσσού, αφού έκανε την εμφάνισή του στο πρώτο παιχνίδι Super Mario, πριν καν ο χαρακτήρας ονομαστεί Super Mario.


Η κατασκευή θα ολοκληρωθεί και θα είναι διαθέσιμη στους επισκέπτες, στις 30 Ιουνίου 2023. Πιθανότατα, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι η μεγαλύτερη κατασκευή arcade στον κόσμο, αφού ξεπερνά σε μέγεθος το Tetris που κρατά το τρέχον παγκόσμιο ρεκόρ Guiness.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*