Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε νέα μονοπάτια η σειρά Battlefield μετά την προσθήκη της Motive στην ομάδα ανάπτυξης

*
Η Motive, γνωστή από την ανάπτυξη του Dead Space remake και του Star Wars: Squadrons θα ενταχθεί στην ομάδα ανάπτυξης που έχει δημιουργήσει η Electronic Arts για το Battlefield. Θα συνεργαστεί με τη DICE, την Criterion και τη Ripple Effect στη δημιουργία ενός σύμπαντος για το Battlefield, το οποίο θα περιλαμβάνει εμπειρίες multiplayer οι οποίες θα συνδέονται μεταξύ τους, όπως επίσης και single-player. Επίσης επιβεβαιώθηκε ότι η έβδομη σεζόν του Battlefield 2042μ που ξεκίνησε τον Μάρτιο θα είναι η τελευταία του παιχνιδιού.

Η ομάδα της Motive θα έχει ως επικαφαλής τον εκτελεστικό παραγωγό του Dead Space remake, Philippe Ducharme και τον creative director, Roman Campos-Oriola.


Όσον αφορά το Battlefield 2042, ο γενικός διευθυντής του franchise, byron Beede είπε: “τώρα θα πρέπει να στραφούμε από το παρόν στο μέλλον" και να χρησιμοποιήσουμε τους πόρους της εταιρείας για νέες εμπειρίες.

“Μετά την ολοκλήρωση της Season 7, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το παιχνίδι με νέες δοκιμασίες, events, modes και ασφαλώς με διαδικασίες συντήρησης, όμως απομακρυνόμαστε από την παροχή επίσημων σεζόν". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*