Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε νέους μπελάδες το Amico, με την Intellivision να προχωράει σε περικοπές προσωπικού

*
Η Intellivision λαμβάνει δραστικά μέτρα προκειμένου να κρατήσει στη ζωή την κονσόλα Amico. Σε email που στάλθηκε σε όσους έχουν προπαραγγείλει το hardware απευθείας από την εταιρεία, ο Phil Adam αναφέρει τα βήματα που έχουν αποφασιστεί προκειμένου να καταστεί εφικτό το λανσάρισμα της κονσόλα. Μεταξύ άλλων, έχουν μειωθεί τα λειτουργικά κόστη και για τον λόγο αυτό έγιναν περικόπες στο προσωπικό. Οι προσπάθειες της εταιρείας έχουν επικεντρωθεί στο engineering και τις δοκιμές για να διασφαλιστεί μία ποιοτική συσκευή, καθώς σύμφωνα πάντοτε με τον Adam, η Intellivision δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο.

Ακόμα, η εταιρεία αδειοδοτεί τα IPs της σε developers που θέλουν να κυκλοφορήσουν παιχνίδια για την πλατφόρμα, υποστηρίζοντας ότι τέτοιου είδους συμφωνίες θα χρηματοδοτήσουν τη συνέχιση της ανάπτυξης του Amico. Τα προβλήματα έχουν επεκταθεί και σε ακυρώσεις προπαραγγελιών, με τους πελάτες να έχουν αποζημιωθεί πλήρως.


Τη στιγμή αυτή η Intellivision κινείται προς την κατεύθυνση να λανσάρει την κονσόλα, με τον Adam να σημειώνει πως έχει ξεκινήσει η δοκιμαστική παραγωγή, που περιλαμβάνει το κομμάτι του προϊόντος και της συσκευασίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*