Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε πακέτο διάρκειας ίσης αξίας της ανανεωμένης υπηρεσίας θα μετατραπούν οι υπάρχουσες συνδρομές PS Plus

*
H Sony επιβεβαίωσε ότι απενεργοποίησε το στοκάρισμα συνδρομών PlayStation Plus και PlayStation Now, πριν το λανσάρισμα της ανανεωμένης υπηρεσίας σε μερικές εβδομάδες. Στο τμήμα FAQ της επίσημης ιστοσελίδας του PlayStation Plus, η εταιρεία αναφέρει ότι απενεργοποίησε προσωρινά το στοκάρισμα και επιβεβαίωσε ότι στο εξής, όλοι οι κωδικοί θα μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο όταν ολοκληρωθεί η περίοδος συνδρομής κάθε χρήστη.

Διαβάστε ακόμη: αυτές είναι οι τιμές των νέων πακέτων PlayStation Plus στην Ελλάδα


Για τους ενεργούς συνδρομητές, τα υπάρχοντα vouchers θα μετατραπούν σε συνδρομές χρονικής διάρκειας ίσης με την αξία των πακέτων της ανανεωμένης υπηρεσίας. Για παράδειγμα, voucher του PlayStation Plus για έναν μήνα θα μετατρέπεται σε τρεις εβδομάδες PlayStation Plus Extra ή 2,5 εβδομάδες PlayStation Plus Premium. Αντίστοιχα, ένας μήνας PlayStation Now θα μετατρέπεται σε σχεδόν τρεις εβδομάδες PlayStation Plus Premium.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Αυτοι ειναι που θα καταργησουν το multiplayer paywall; Αυτοι που αντιγραφουν ο,τι κανει η Microsoft (προσπαθουν) με 5 χρονια χρονοκαθυστερηση;

*