Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε παύση εργασιών η Torus Games, απολύθηκε όλο το προσωπικό της

*
Η Torus Games απέλυσε το προσωπικό της και θα βρίσκεται σε καθεστώς παύσης εργασιών για το άμεσο μέλλον. Ο ιδρυτής της, Bill McIntosh δήλωσε στο GamesIndustry.biz ότι η εταιρεία "δεν έχει κλείσει ακόμα" και ότι θα ληφθεί απόφαση αργότερα σχετικικά με τον αν βάλει λουκέτο ή όχι, ανάλογα με το πως θα κυλίσει το 2024.

"Όλοι οι εργαζόμενοι έλαβαν προειδοποίηση ενός μήνα μετά την επιστροφή τους στη δουλειά στις αρχές Ιανουαρίου", είπε ο McIntosh. "Η ελπίδα ήταν ότι, κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής, θα μπορούσαμε να είχαμε αναλάβει τουλάχιστον ένα από τα projects που υπήρχαν υπό συζήτηση. Αυτό δεν συνέβη ποτέ και η μισή ομάδα έφυγε στα τέλη Ιανουαρίου".


"Τα υπόλοιπα μέλη πήραν παράταση ως τα τέλη Φεβρουαρίου με δύο από αυτούς να είναι σε απόσπαση σε άλλο studio και δύο να είναι μέλη της οικογένειας που βοηθούν στην ολοκλήρωση ενός μικρού project. Η εταιρεία δεν τελείωσε ακόμη. Έχουμε ακόμα κάποια ενεργά επιχειρηματικά ενδιαφέροντα. Θα λάβουμε μια απόφαση για το κλείσιμο της εταιρείας, ανάλογα με το πώς θα πάει το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους".

"Παλέψαμε σκληρά για να διατηρήσουμε την ομάδα για το μεγαλύτερο μέρος του περασμένου έτους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρακολουθήσαμε την αυξανόμενη δυναμική των απολύσεων και του κλεισίματος studio. Τελικά, ξεμείναμε από χρήματα και αναγκαστήκαμε να πάρουμε κάποιες δυσάρεστες αποφάσεις", συμπλήρωσε ο McIntosh. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*