Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PC και φορητές συσκευές οι μισές κυκλοφορίες του PlayStation ως το 2025

*
O Jim Ryan, πρόεδρος της της Sony Interactive Entertainent, ανακοίνωσε ότι ως το 2025, οι μισές από τις ετήσιες κυκλοφορίες της εταιρείας θα έρχονται σε PC και φορητές συσκευές. Επιπλέον, τα επόμενα χρόνια θα λανσαριστούν τουλάχιστον 12 live service games κάτι που θα μεταμορφώσεις τις δραστηριότητες της εταιρείας.

"Πρόκειται για μια περίπτωση όπου έχουμε περιορίσει τον εαυτό με σε ένα μικρό κομμάτι τη αγοράς του gaming", είπε ο Ryan.


"Με την επέκταση σε PC και συσκευες και πρέπει να ειπωθεί...επίσης και σε live services, έχουμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε από μία κατάσταση όπου έχουμε παρουσία σε ένα πολύ περιορισμένο κομμάτι της αγοράς του gaming software, και να δηλώσουμε την παρουσία μας σε πολλούς άλλου τομείς".

Ο Ryan θεωρεί ότι τα στελέχη της εταιρείας πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλες τους τις ικανότητες, ώστε να γίνουν τα σωστά βήματα που θα μεγαλώσουν τον αριθμό των παικτών οι οποίοι ασχολούνται με τίτλους της Sony. Πιστεύει πως είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιτύχουν κάποια από τα live service games που ετοιμάζονται, μιας και αυτό θα οδηγήσει σε αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων της επιχείρησης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*