Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PC και κονσόλες νέας γενιάς θα κυκλοφορήσει το επόμενο Need for Speed, σύμφωνα με τον Jeff Grubb

*
Πολύ πιθανό το επόμενο Need for Speed να κυκλοφορήσει τον προσεχή Νοέμβριο, αποκλειστικά για κονσόλες νέας γενιάς και PC. Μιλώντας στο premium Giantbomb show Grubbsnax, ο δημοσιογράφος του VentureBeat, Jeff Grubb ανέφερε ότι η EA σκοπεύει να λανσάρει τον νέο τίτλο του δημοφιλούς racing franchise την προσεχή εορταστική περίοδο.

"Το Need for Speed έρχεται αυτόν τον χρόνο...είναι αλήθεια, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Σε περίπτωση που είστε fan του Need for Speed και έχετε αγοράσει κονσόλα νέας γενιά, υπάρχουν καλά νέα. Μεταφέρονται αποκλειστικά στη νέα γενιά".


Σε περίπτωση που ισχύσει κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για αλλαγή στατηγικής από πλευράς της EA. Το 2021 η εταιρεία καθυστέρησε την κυκλοφορία του επόμενου Need for Speed κατά ένα έτος, μεταφέροντας τη developer Criterion Games σε υποστηρικτικό ρόλο στο Battlefield 2042.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*