Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε πολλαπλά projects πέρα από το The Witcher και το Cyberpunk 2077 εργάζεται η CD Projekt Red

*
Εκτός από το The Witcher και το Cyberpunk 2077 η CD Projekt Red εργάζεται και σε άλλα projects τα οποία ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί και μεταξυ αυτών, τουλάχιστον ένα προέρχεται από δικό της franchise. Η επιβεβαίωση ήρθε κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας. Μάλιστα η The Molasses Flood, ένα ανεξάρτητο studio που βρίσκεται υπό τη σκέπη της CD Projekt Red είναι η ομάδα που εργάζεται σε ένα από τα projects που δεν έχουν ανακοινωθεί και προέρχεται από δικό της franchises. Από τις 17 ομάδες εργασίες της developer, οι δέκα έχουν αφοσιωθεί στο expansion του Cyberpunk 2077 και οι υπόλοιπες σε τεχνολογίες για την υποστήριξη μελλοντικών παιχνιδιών.

Τέλος, σύμφωνα με το πλάνο παραγωγής, εντός του 2022 θα λανσαριστεί ένα single-player Gwent mode παράλληλα με επιπλέον υποστήριξη για το υπάρχον Gwent και το The Witcher: Monster Slayer.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*