Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS4 και PS5 σε λίγες εβδομάδες το Shantae 1

*
Το Shantae 1 έρχεται σε κονσόλες PS4 και PS5, όπως ανακοίνωσε η WayForward. Η εταιρεία αποκάλυψε πως ο τίτλος θα διατεθεί από τις 2 Ιουνίου στις κονσόλες PlayStation και με αυτήν την κυκλοφορία, όλη η σειρά θα έχει έρθει στα χέρια των κατόχων των δύο συστημάτων. Η έκδοση του αρχικού game για τα PS4 και PS5 χρησιμοποιεί την Limited Run Games Carbon Engine για να προσφέρει βελτιώσεις στον τομέα γραφικών ήχου και gameplay, καθώς και περισσότερες επιλογές στα του ελέγχου, των saves και των φίλτρων εικόνας. Το Shantae 1 κυκλοφόρησε το 2002 στο Game Boy Color και έγραψε ιστορία στο χώρο των action adventure platformers. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μαγεία για να μετατραπούν σε διάφορα ζώα όπως ελέφαντας, αράχνη και μαϊμού, ενώ προσφέρονται και πολλοί γρίφοι για επίλυση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*