Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS4 και Xbox One θα κυκλοφορήσει το Destroy All Humans! 2: Reprobed Single Player (trailer)

Η THQ Nordic και η Black Forest Games θα κυκλοφορήσουν το Destroy All Humans! 2: Reprobed Single Player για PlayStation 4 και Xbox One στις 27 Ιουνίου 2023, με τιμή €29,99. Το Destroy All Humans! 2: Reprobed έγινε διαθέσιμο στις 30 Αυγούστου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store, GOG, Humble Store). Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η έκδοση για κονσόλες προηγούμενης γενιάς δεν θα περιλαμβάνει τα multiplayer modes.

Ο εξωγήινος εισβολέας Crypto (138!) ετοιμάζεται να εξαπολύσει επίθεση με όλο του το οπλοστάσιο ενάντια σε πέντε μεγάλες περιοχές. Bay City, Albion, Takoshima, Tunguska αλλά και τη Σελήνη. Οι παίκτες θα βιώσουν μια εμπειρία που μοιάζει να είναι βγαλμένη από τα '80s, όπου θα αντιμετωπίσουν Hippies, την KGB και πολλές άλλες απειλές. Ευτύχως για τον Crypto, θα έχει στη διάθεσή του το jetpack του, το hoverboard αλλά και τον ιπτάμενο δίσκο του. Μάλιστα ο τελευταίος είναι αναβαθμισμένος, καθώς αν ο πρωταγωνιστής απαγάγει έναν συγκεκριμένο αριθμό ανθρώπων, τότε θα ξεκλειδώσει νέες ικανότητες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*