Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS4 θα κυκλοφορήσουν τα Sam & Max Save the World Remastered και Sam & Max: Beyond Time and Space Remastered (trailer)

Η Skunkape Games ανακοίνωσε ότι στις 29 Σεπτεμβρίου 2022 θα κυκλοφορήσει τα Sam & Max Save the World Remastered και Sam & Max: Beyond Time and Space Remastered για PlayStation 4.

To Sam & Max Save the World Remastered πρωτοκυκλοφόρησε για Nintendo Switch και PC μέσω Steam και GOG στις 2 Δεκεμβρίου 2020. Στις 10 Αυγούστου 2021, ακολούθησε η αντίστοιχη έκδοση για Xbox One. Από την άλλη, το Sam & Max: Beyond Time and Space Remastered λανσαρίστηκε για Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam και GOG στις 8 Δεκεμβρίου 2021.


Το δημοφιλές ντουέτο ετοιμάζεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές και στους κατόχους PlayStation. Ο Sam είναι ένα σχεδόν δίμετρος σκύλος, επαγγελματία detective με μύτη που οσφρίζεται τη δικαιοσύνη. Ο είναι ένα υπερκινητικό πλάσμα που μοιάζει με κουνέλι. Οι δυό τους απαρτίζουν τη Freelance Police ένα κωμικό ντουέτο που διασκεδάζει το κοινό μέσα από βιβλία και video games τα τελευταία τριάντα χρόνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*