Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS5 και PC θα κυκλοφορήσει το survival horror game Do Not Open (trailer)

Το survival horror game Do Not Open θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PC μέσω Steam στις 15 Νοεμβρίου 2022, όπως ανακοίνωσαν η Perp Games και η ομάδα ανάπτυξης Nox Noctis. Η έκδοση για του PlayStation 4 θα ακολουθήσει στις αρχές του 2023. Επίσης, προκειμένου να προσφερθεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία VR, η υποστήριξη για για PlayStation VR αφαιρέθηκε από την έκδοση για την κονσόλα προηγούμενης γενιάς της Sony και θα αντικασταθεί από εκείνη για το PlayStation VR2, που αναμένεται εντός του 2023.

Τον Οκτώβριο του 1994, τρεις φοιτητές σχολής κινηματογράφου εξαφανίστηκαν στο δάσος κοντά στο Burkittsville του Maryland ενώ γύριζαν ένα ντοκιμαντέρ. Το φιλμ τους βρέθηκε έναν χρόνο αργότερα.


Θα βρεθείτε σε έναν τόπο που στοιχειώνουν οι ψυχές των νεκρών της σκληρής μάχης του South Mountain κατά τη διάρκεια του Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου και ένα διαβόητο κυνήγι μαγισσών. Και θα προσπαθήσετε να αποδράσετε από το "φανταστικό" σπίτι της Elly Kedward (γνωστή ως Blair Witch), ένα σπίτι στο οποίο είστε παγιδευμένοι, καθώς αναζητάτε τη γυναίκα και την κόρη σας.

Μια τραγική ιστορία εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, για τον αγώνα ενός άντρα να διατηρήσει τη λογική του και να σβήσει τις φωνές στο κεφάλι του. Σχιζοφρένεια ή πραγματικότητα; Δεύτερη ευκαιρία δεν θα υπάρξει. Ο πρωταγωνιστής έχει μόνο μία ζωή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*