Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS5 και PS4 θα κυκλοφορήσει το LEGO Builder’s Journey (trailer)

Η LEGO Games και η Light Brick Studio θα κυκλοφορήσουν το LEGO Builder’s Journey σε PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 19 Απριλίου 2022. Το παιχνίδι λανσαρίστηκε για Apple Arcade τον Δεκέμβριο του 2019 και στη συνέχεια πήρε το δρόμο για το Nintendo Switch, PC (Steam, Epic Games Store), Xbox Series Χ, Xbox Series S και Xbox One. Οι εκδόσεις για κονσόλες PlayStation θα γίνουν διαθέσιμες με το "Creative Mode", που προστέθηκε στις άλλες πλατφόρμες υπό μορφή δωρεάν update στις 14 Απριλίου.

Το LEGO Builder’s Journey είναι ένα ατμοσφαιρικό, γεωμετρικό puzzle game που άλλες φορές ζητάει από τους παίκτες να ακολουθούν τις οδηγίες και άλλες να σπάνε τους κανόνες. Στο νέο Creative Mode θα μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μοντέλα και να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*