Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS5, PS4 και Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει το Shattered: Tale of the Forgotten King

*
H Forthright Entertainment και η Redlock Studio ανακοίνωσαν ότι το action RPG Shattered: Tale of the Forgotten King θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου 2022, για The PlayStation 5, PlayStation 4 και Nintendo Switch. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PC μέσω Steam και το επόμενο διάστημα θα προτεθεί στον κατάλογο του Epic Games Store. Την ίδια περίοδο θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.



Στην αρχή υπήρχε ο βασιλιάς. Με μία του σκέψη δημιουργήθηκε το κενό. Με μια ματιά του έφτιαξε τον κόσμο. Με έναν ψίθυρο δημιούργησε εμάς. Όμως ο κόσμος του τότε έχει χαθεί από όταν εξαφανίστηκε ο βασιλιάς. Περιφερόμενος σε αυτή τη γη, θα πρέπει να ενώσεις τα κομμάτια της πραγματικότητας και να αναζητήσεις τους λόγους για τους οποίους ξέπεσε ο πολιτισμός, μέσω skill based combat, πρωτοποριακού open-world platforming και μαρτυρίες όσων επέζησαν. Κάποιοι είναι πιο αξιόπιστοι από τους υπόλοιπους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*