Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε Steam Early Access θα κυκλοφορήσει το Six Days in Fallujah (trailer)

To Six Days in Fallujah θα κυκλοφορήσει μέσω Steam σε έκδοση Early Access στις 22 Ιουνίου 2023. Το παιχνίδι σχετίζεται με τη δεύτερη μάχη της Fallujah, που έλαβε χώρα το 2004 και διαδραματίζεται από τη σκοπιά των αμερικανικών δυνάμεων που πολεμούν ενάντια σε Ιρακινούς αντάρτες και στους κατοίκους της πόλης. Η τιμή του θα είναι $39,99 και η εν λόγω έκδοση θα προσφέρει τέσσερις αποστολές co-op, όπου θα μετέχουν έως τέσσερις παίκτες, σε χάρτες αστικών τοπίων, που διαμορφώνονται σταδιακά όσο προχωράει το gameplay. Οι αποστολές θα επικεντρώνονται στις εμπειρίες των αμερικανών πεζοναυτών την πρώτη ημέρα της μάχης. Σε μετέπειτα φάση θα μπορείτε να παίξετε co-op μετέχοντας σε ειδικές αποστολές ή ώς Ιρακινοί στρατιώτες που πολεμάνε στο πλευρό των συμμαχικών δυνάμεων.

Η ομάδα ανάπτυξης σχεδιάζει να προσθέσει αποστολές που αναδημιουργούν πραγματικές ιστορίες από τη μάχη, με την ολοκληρωμένη έκδοση να αναμένεται για κονσόλες και υπολογιστές το 2024.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*