Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε τελικό στάδιο ανάπτυξης το Codename Condor της Remedy Entertainment

*
H Remedy Entertainment δημοσίευσε νέες πληροφορίες σχετικά το Codename Condor, το επερχόμενο co-op operative multiplayer που θα διαδραματίζεται στο σύμπαν του Control.

Η εταιρεία δήλωσε πως έχουν ολοκληρωθεί οι προδιεργασίες που σημαίνει πως πλέον έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο ανάπτυξης. Συγκεκρίμένα ανακοίνωσε πως “με βάση τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν, βλέπουμε πως το αποτέλεσμα είναι ελκυστικό και το παιχνίδι φέρει μια μοναδική οπτική για το συγκεκριμένο είδος”. H Remedy είπε πως “θα δείτε το Oldest House να έχει αποκλειστεί από την εισβολή των Hiss, τη στιγμή που επικύνδυνες υπερφυσικές δυνάμεις κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Προσκαλούμε τους παίκτες σε ένα ομαδικό ταξίδι στα βάθυ του Oldest House όπου για το κοινό καλό, όλοι μαζί, θα κληθούν να συντρίψουν τους εχθρούς”.


H Remedy συμπλήρωσε λέγοντας πως ο τίτλος θα κοστίζει λιγότερο από ένα triple A αλλά ενδεχομένως θα περιλαμβάνει microtransactions που ίσως προστεθούν μέσω updates. Το Condor έχει ως αρχικό προϋπολογισμό ανάπτυξης τα 27,1 εκατομμύρια δολάρια και αν όλα πάνε καλά θα μπορείτε να το απολαύσετε σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*