Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε τρεις εκδόσεις θα κυκλοφορήσει το Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh

*
H Microids και η Pendulo Studios ανακοίνωσαν τις εκδόσεις και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh. To παιχνίδι θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 7 Νοεμβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Θα γίνει διαθέσιμο σε Standard, Limited και Collector’s Editions. Η Limited Edition θα περιλαμβάνει ένα αντίγραφο του παιχνιδιού, ένα SteelBook και τρία postcards. Η Collector’s Edition θα περιέχει ό,τι και η Limited, συν ένα notebook, ένα art book σελίδων και μια φιγούρα.




Σύμφωνα με το σενάριο, ο δημοφιλής δημοσιογράφος και ο πιστός σκύλος του, Snowy θα μπλέξουν σε απίστευτες περιπέτειες. Έχοντας συναντήσει τον Professor Sarcophagus κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας στη Μεσόγειο, ο Tintin, ξεκινάνει για την αναζήτηση του τάφου του Pharaoh Kih-Oskh, που κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά. Ταξιδεύοντας σε Αίγυπτο, Ινδία και Αραβία, οι δύο πρωταγωνιστές θα καταλήξουν να παρακολουθούν ένα γιγαντιαίο δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών στην Ανατολή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*