Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε υπαίθρια αγορά ανακαλύφθηκε το ξεχασμένο Scramble Training της SEGA με τον Michael Jackson (video)

Τη δεκαετία του '90, ο Michael Jackson εμφανίστηκε στο Scramble Training, έναν συνδυασμό arcade shooter και theme park ride, που είχε δημιουργηθεί για το Sega World. Τώρα, χάρη σε μια πώληση που έλαβε χώρα σε υπαίθρια αγορά, τα πλάνα από το παιχνίδι έχουν αναρτηθεί στο YouTube.

Η ιστορία της συνεργασίας του Michael Jackson με τη SEGAείναι γνωστή. Από τα παιχνίδια που βασίζονται στην ταινία Moonwalker μέχρι την εμπλοκή του στο Sonic the Hedgehog 3. Ένα από τα λιγότερο γνωστά crossover, ωστόσο, είναι η συμμετοχή του Michael Jackson στο Scramble Training , όπου ο Τζάκσον εμφανίζεται ως αφηγητής ενός FMV που καθοδηγεί τους παίκτες σε μια βόλτα σε θεματικό πάρκο που βασίζεται στο motion pod Advanced Simulator-1 της Sega.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*