Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σεβασμό σε gamers και developers ζητάει η Sony Santa Monica Studio

*
Το Santa Monica Studio της Sony προέβη στην έκδοση ανακοίνωσης, μέσω της οποίας ζητάει από τους παίκτες να δείχνουν σεβασμό στους developers της.

Τις τελευταίες ημέρες, η ανάρμοστη συμπεριφορά ενός μέρους της κοινότητας των παικτών ανάγκασε τομ δημιουργό του Monkey Island, Ron Gilbert να δηλώσει ότι στο εξής δεν πρόκειται να κοινοποιεί ενημερώσεις σχετικά με την ανάπτυξη του επερχόμενου τίτλου της σειράς, ενώ ο Cory Barlog, παραγωγός του God of War Ragnarök τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να υπάρξουν νεότερα για το παιχνίδι, αφότου μέλη της ομάδας ανάπτυξης έλαβαν φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.


"Όλοι στη Santa Monica Studio εργάζονται για τη δημιουργία ενός παιχνιδιού για το οποίο είμαστε χαρούμενοι, με το οποιο ελπίζουμε ότι θα διασκεδάσετε όταν κυκλοφορήσει".

"Οι fans αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμάς και καταλαβαίνουμε το πάθος και την επιθυμία τους για περισσότερες πληροφορίες. Όμως το πάθος αυτό δεν θα πρέπει να είναι τοξικό, ούτε να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην αθρώπινη αξιοπρέπεια".

"Ας γιορτάσουμε για την κοινότητά μας δείχνοντας σε όλους, σε κάθε gamer, σε κάθε developer, τον απαραίτητο σεβασμό".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*