Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

SEGA: Απολύσεις στην Relic Entertainment

*
Το θέμα με τις απολύσεις στην αγορά των videogames απασχολεί και πάλι την αγορά και αυτή τη φορά την Relic Entertainment. Η καναδική ομάδα ανάπτυξης της SEGA που είναι υπεύθυνη για τίτλους real-time strategy όπως τα Company of Heroes, Age of Empires και Homeworld ανακοίνωσε πως 121 υπάλληλοί της θα χάσουν τη δουλειά τους, τη στιγμή που η γνωστή εκδότρια εταιρεία παραμένει πιστή στο όραμα του studio και θα συνεχίσει να το υποστηρίζει. Η επόμενη σημαντική κυκλοφορία της Relic Entertainment είναι το Company of Heroes 3 για κονσόλες και το στούντιο σημειώνει σε μια σύντομη ανακοίνωση πως οι εξωγενείς παράγοντες που έχουν φέρει προκλήσεις για την βιομηχανία δημιουργούν συνθήκες για αλλαγές.



Η Relic εκτιμά πως μετά από αυτήν την αναδιοργάνωση θα βρίσκεται σε θέση να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους παίκτες σε όλο τον κόσμο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*