Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

SELINI: Επόμενος στόχος της Cymban Games η κυκλοφορία του στο Nintendo Switch (trailer)

Το SELINI είναι ένα μοναδικό παιχνίδι περιπέτειας που βυθίζει τους παίκτες σε έναν δυστοπικό κόσμο όπου μπορούν να αποκαλύψουν το νόημά του εξερευνώντας τα περιβάλλοντα, παρατηρώντας τη γλώσσα του σώματος και δίνοντας προσοχή στα χρώματα και τους ήχους.

Στις 21 Μαρτίου 2023 ξεκίνησε η καμπάνια χρηματοδότησης του παιχνιδιού στο Kickstarter και ο αρχικός στόχος επετεύχθη μέσα σε μόλις επτά ημέρες. Λίγες μέρες αργότερα, το ύψος της χρηματοδότησης αυξήθηκε σε βαθμό που "έπεσε" και δεύτερος στόχος με τίτλο "Following Companion".


Με μια πρώτη ματιά το SELINI, είναι ολοφάνερο πως θα ταίριαζε ιδανικά στο στυλ του Nintendo Switch. Αυτός είναι λοιπόν ο τρίτος στόχος της ομάδας ανάπτυξης, Cymban Games που στελεχώνεται από τον Ανδρέα Δημογιάννη και τον γιό του Ορφέα.

Η όποια οικονομική βοήθεια σίγουρα είναι πολύτιμη και όλοι όσοι μπορούμε καλό θα ήταν να στηρίξουμε την προσπάθεια των Ελλήνων δημιουργών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*