Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σεναριογράφος του Horizon: Forbidden West έγινε μέλος της ομάδας του Fable reboot

*
Ο Andrew Walsh, του οποίου το βιογραφικό περιλαμβάνει την συγγραφή του σεναρίου του Horizon: Forbidden West και narrative director του Horizon: Call of the Mountain, έγινε μέλος της Playground Games’ για το πολυαναμενόμενο Fable reboot.

Ο Walsh έχει συμμετάσχει σε πολλά τεράστια projects, όπως το Tom Clancy’s The Division 2, το Prince of Persia και τα τηλεοπτικά Emmerdale και Byker Grove. Αποκάλυψε τον νέο του ρόλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δηλώνοντας ενθουσιασμένος που έγινε μέλος της ομάδας που αναπτύσσει το επερχόμενο Fable.

Ακόμη δεν έχουμε κάποιο νεότερο για το επερχόμενο Fable, πλην την ανακοίνωσή του, αλλά ο Phil Spencer έχει μιλήσει πρόσφατα δηλώνοντας πως το παιχνίδι "φαίνεται εξαιρετικό" και πως η ανάπτυξή του προχωράει κανονικά.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*