Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sensor Tower: Πρόβλεψη για έσοδα $117 δισ. από mobile games ως το 2026

*
Η εταιρεία αναλύσεων Sensor Tower υποστηρίζει ότι, ως το 2026 τα έσοδα των εταιρειών από παιχνίδια για φορητές συσκευές θα έχουν φτάσει τα $117 δισ. Επιπλέον, το 43% των εσόδων του App Store, δηλαδή ένα ποσό περίπου $70 δισ. θα προέρχεται από video games, ενώ τα αντίστοιχα νούμερα για το Google Play είναι 65% και $47 δισ.

Στην ίδια μελέτη αναφέρεται ότι αν περιληφθούν και non-gaming apps, η αξία της αγοράς θα φτάσει τα $233 δισ. ως το 2026. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση της τάξης του 70%, σε σύγκριση με τα $137 δισ. που εκτιμάται πως θα ξοδέψει το κοινό μέσα στο 2022.


Επιπλέον, τα έσοδα του App Store από από non-game apps θα συνεχίσουν να είναι περισσότερα από εκείνα που προέρχονται από video games. Η πρόβλεψη για το 2026 είναι $70 δισ. από game apps και $91 δισ. από non-game apps.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*