Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σέντρα σε κονσόλες και PC για το Sociable Soccer 24 με τη σφραγίδα του δημιουργού του Sensible Soccer

*
Το Sociable Soccer, το ποδοσφαιράκι που είναι εμπνευσμένο από την εποχή των arcades και έχει αναπτυχθεί από τον δημιουργό του θρυλικού Sensible Soccer, Jon Hare, έρχεται επιτέλους σε κονσόλες και υπολογιστές.



Το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά σε έκδοση early access στο Steam το 2017, αλλά αποσύρθηκε από το ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς υπογράφτηκε συμφωνία για να γίνει αποκλειστικότητα του Apple Arcade τον Νοέμβριο του 2019. Ωστόσο, αυτή η περίοδος αποκλειστικότητας έχει ολοκληρωθεί και η τελευταία έκδοση του παιχνιδιού, το Sociable Soccer 24, θα κυκλοφορήσει ψηφιακά σε Nintendo Switch και PC (μέσω Steam) στις 16 Νοεμβρίου. Θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες εκδόσεις για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, PS4 και Xbox One το πρώτο τρίμηνο του 2024.



Σημειώνεται ότι το Sociable Soccer 24 έχει λάβει επίσημη άδεια από τη FIFPRO, κάτι που σημαίνει ότι θα περιλαμβάνει τα πραγματικά ονόματα πάνω από 10.000 ποδοσφαιριστών.\

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*