Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Silent Hill 2: Απέχει από το να χαρακτηριστεί έτοιμο για κυκλοφορία

*
Πριν από μερικές ημέρες, ο CEO της Bloober Team έδωσε συνέντευξη στην πολωνική ειδησιογραφική πλατφόρμα Bankier.pl, αναφέροντας ότι το remake του Silent Hill 2 είναι "τεχνικά έτοιμο" και η εταιρεία αναμένει ότι θα πουλήσει περισσότερα από 10 εκ. αντίτυπα.

Όμως, η Bloober Team έδωσε συνέχεια με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι απλά χαμένοι στη μετάφταση και όχι απαραίτητα ορθοί. Η ομάδα ανάπτυξης ¨ακύρωσε"¨ουσιαστικά τα όσα είχε δηλώσει ο Babieno, παρέχοντας στους fans πλήρη ενημέρωση σχετικά με τη φάση που βρίσκεται η ανάπτυξη του Silent Hill 2.


Όπως θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε στη συνέχεια, το παιχνίδι δεν είναι έτοιμο για κυκλοφορία και η ομάδα ανάπτυξης επικεντρώνεται σε βελτιώσεις για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*