Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Silent Hill 2 Remake: Δηλητηριασμένο δισκοπότηρο το αποκαλεί πρώην σεναριογράφος της σειράς

*
To remake του Silent Hill 2 χαρακτηρίζεται ως ένα "δισκοπότηρο γεμάτο δηλητήριο", από designer που εργάστηκε για τη σειρά στο παρελθόν. Ο Sam Barlow, γνωστός για το σενάριο και τη σκηνοθεσία των Her Story, Telling Lies και Immortality, είχε γράψει το σενάριο και είχε σχεδιάσει τα Silent Hill Origins του PS2 και Silent Hill: Shattered Memories που κυκλοφόρησε σε Wii και PS2.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο PCGamesN, ο Barlow ρωτήθηκε για τους επερχόμενους τίτλους Silent Hill της Konami και απάντησε πως δεν ζηλεύει τη Bloober Team, που ετοιμάζει το remake του Silent Hill 2.


"Προσωπικά, είμαι λιγότερο ενθουσιασμένος με το να παίξω ένα remaster", είπε ο Barlow, προσθέτοντας: "Είναι επίσης κάτι σαν το μεγαλύτερο δηλητηριασμένο δισκοπότηρο στα video games η δημιουργία ενός remaster του Silent Hill 2".

"Εννοώ, καλή τους τύχη γιατί δεν ξέρω πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς να αναστατώσετε το κοινό".

Ο Barlow ήταν πιο θετικός για τα άλλα παιχνίδια Silent Hill που προγραμματίζει η Konami στο Silent Hill και για το εύρος των ιστοριών που μπορούν να ειπωθούν σε αυτό το σύμπαν.

"Η εκδοχή του Silent Hill που θα μου άρεσε – ακούγεται πως προς τα εκεί πιέζουν- είναι ότι το χρησιμοποιούμε ως πλατφόρμα για να έχουμε μια σειρά από ενδιαφέροντα παιχνίδια ψυχολογικού τρόμου", συμπλήρωσε.

"Και στην πραγματικότητα, μπορεί να υπάρξει βάθος στο gameplay; Ξέρετε, η Ζώνη του Λυκόφωτος και αυτού του είδους οι ανθολογίες σάς δίνουν μια αίσθηση για το σε τι μπλέκετε τον εαυτό σας, αλλά είστε επίσης ενθουσιασμένοι που βλέπετε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούν να εξερευνηθούν".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*