Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Silent Hill 2 Remake: Πιθανή διαρροή της ημερομηνίας κυκλοφορίας

*
Εν μέσω Summer Game Fest και καλοκαιριών ανακοινώσεων, μια νέα διαρροή για το Silent Hill 2 Remake και την ημερομηνία κυκλοφορίας του είδε το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με χρήστη του ResetEra, κατάστημα της Αυστραλίας ανέβασε μια σχετική ανάρτηση τονίζοντας πως το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να διατεθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2023. Το Silent Hill 2 θα δημιουργηθεί με την Unreal Engine 5 και θα είναι η μοντέρνα εκδοχή του τίτλου που μάγεψε την αγορά το 2001. Η ομάδα ανάπτυξης ανέφερε στην ανακοίνωσή του πως η σύγχρονη τεχνολογία θα τη βοηθήσει να φέρει το δύσκολο έργο εις πέρας και πως οι fans θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία. Η κυκλοφορία του αναμένεται για PC και PS5 και μένει να μάθουμε σύντομα αν όλα τα παραπάνω ισχύουν ή όχι. Μέχρι τότε, τα κρατάμε μόνο ως φήμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*