Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικά μικρότερη η διάρκεια των The Game Awards 2022

*
O Geoff Keighley δηλώνει ότι τα The Game Awards 2022 θα είναι σημαντικά μικρότερα σε διάρκεια, σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ως αποτέλεσμα του feedback όσων τα είχαν παρακολουθήσει. Το event θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της 9ης Δεκεμβρίου 2022 και όπως συνηθίζει, ο Keighley ένα νέο Twitter spaces audio stream, όπου αποκάλυψε λεπτομέρειες.

"Ένα πράγμα που θα κάνουμε αυτό το έτος είναι ότι το show θα έχει μικρότερη διάρκεια. Δεν θα πω κάτι επίσημα μέχρι να ολοκληρώσουμε τις πρόβες, όμως πιστεύουμε ότι θα είναι σημαντικά πιο σύντομο φέτος".


"Πιστεύουμε ότι υπήρχε μια κούραση που οφείλεται στη διάρκεια του show, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και άλλα πράγματα που θα ήθελε να περιλαμβάνονται, όμως κάνουμε περικοπές σε αυτά, για μοίαζει περισσότερο με ένα event που να μπορεί να γίνει stream".

Τέλος, ο Keighley σημείωσε πως θα υπάρχουν λιγότερα παιχνίδια. "Σίγουρα έχουμε κάνει σημαντικές περικοπές όσον αφορά τη διάρκεια του show, οπότε θα υπάρχουν λιγότερα παιχνίδια, λιγότερα μεγάλα παιχνίδια".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*