Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικά πρώην στελέχη της Rockstar Games στην Absurd Ventures του Dan Houser

*
Σημαντική ενίσχυση για την Absurd Ventures του Dan Houser με πρώην στελέχη της Rockstar Games. Συγκεκριμένα, οι Lazlow Jones και Michael Unsworth ξεκίνησαν πλέον να εργάζονται στην εταιρεία του Houser. Ο Houser ίδρυσε την Rockstar Games το 1998 και το 2020 έφυγε για να δημιουργήσει κάτι νέο, την Absurd Ventures.

Ο Jones άφησε κι αυτός την Rockstar στα τέλη του 2020 μετά από 19 χρόνια συνεργασίας και έφτασε μέχρι την κεφαλή του τμήματος παραγωγής, ενώ πιο πριν ήταν υπεύθυνος για το κομμάτι του δημιουργικού και του video. Σε αυτόν οφείλονται οι χαρακτήρες και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί του GTA.


Ο Unsworth από την άλλη ήταν συγγραφέας, έφυγε από την Rockstar Games το καλοκαίρι, μετά από 16 χρόνια συνεργασίας, και ανήκει στο δυναμικό της Absurd από τον Οκτώβριο, αναλαμβάνοντας το ρόλο του επικεφαλής ιστοριών και δημιουργικού τμήματος. Είναι ένας από τους τρεις συγγραφείς του Red Dead Redemption, ενώ συμμετείχε και στους διαλόγους των GTA 4, GTA 5, Max Payne 3, LA Noire, Midnight Club: Los Angeles και άλλων.

H Absurd Ventures ασχολείται με τη δημιουργία games, ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, αλλά και comics/graphic novels.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*