Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ENTERNITY    
        
* ";

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Σημαντικές αυξήσεις στις τιμές του App Store ανακοίνωσε η Apple

Σημαντικές αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων που πωλούνται μέσω του App Store ανακοίνωσε η Apple. Αυτές θα ισχύσουν από τις 5 Οκτωβρίου 2022 και στον κατάλογο των χωρών περιλαμβάνεται και η Ελλάδα, καθώς στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι καλύπτουν όλες τις περιοχές της ζώνης του Ευρώ. Αυτό πιθανό να οφείλεται στην άνοδο του δολλαρίου σε σύγκριση με το ευρώ και άλλα νομίσματα. Το πσοοστό των αυξήσεων διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Για παράδειγμα στη ζώνη του ευρώ οι τιμές θα αυξηθούν κατά 8% έως 10%, στη Νότια Κορέα 20%- 25% και στην Ιαπωνία 30% με 35%. Τα παραπάνω έρχονται μαι εβδομάδα μετά την έκθεση της εταιρείας αναλύσεων Apptopia, όπου σημειώνεται ότι οι developers αύξησαν κατά 40% τις τιμές στο App Store από έτος σε έτος και ως αιτία αναφέρεται η πολιτική anti-tracking τςη Apple.

Πάντως, για το δεύτερο τρίμηνο του 2022, τα έσοδα της Apple από το τμήμα υπηρεσιών σημείωσαν ρεκόρ, φτάνοντας τα $19,6 δισ. και σε αυτά περιλαμβάνονται οι επιδίσεις του App Store, τα κέρδη του οποίου αυξήθηκαν κατά 12% από έτος σε έτος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!