Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικές εκπτώσεις σε πακέτα των PlayStation 5 και Xbox Series X έρχονται στην Ευρώπη τον Νοέμβριο

*
Ορισμένα ευρωπαϊκά καταστήματα ξεκίνησαν προ-παραγγελίες για bundles των PlayStation 5 και Xbox Series X με σημαντικά μειωμένη τιμή. Η ολλανδική ιστοσελίδα Cool Blue δέχεται προ-παραγγελίες για το bundle του Xbox Series X με το Call of Duty: Modern Warfare 3 στην τιμή των €489 (από €608,99), ενώ το Amazon Γερμανίας φέρει αντίστοιχη δυνατότητα προ-παραγγελίας του PlayStation 5 bundle με τον ίδιο τίτλο, προς €499,99. Το τελευταίο εντοπίστηκε και στο Amazon της Αγγλίας, όμως προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμο για αγορά.

Για την ώρα δεν γίνεται ξεκάθαρο το αν οι παραπάνω εκπτώσεις των συγκεκριμένων bundles θα είναι μοναδικές στις χώρες που εντοπίστηκαν, ή αν πρόκειται να διατεθούν σε ολόκληρη την ήπειρο και άρα και στη χώρα μας. Πάντως, το 2022 καμία από τις δύο κονσόλες δε διατέθηκε με σημαντικά μειωμένη τιμή στο πλαίσιο της Black Friday, όμως τα παραπάνω μας δίνουν λόγους να υποψιαζόμαστε πως αυτό θα αλλάξει με τη φετινή. Λίγη υπομονή και θα ξέρουμε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*