Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικές εταιρείες θα είναι παρούσες στο PlayStation Tournaments: EVO Lounge live stream

*
To "PlayStation Tournaments: EVO Lounge" live stream που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της EVO 2022, θα περιλαμβάνει ενδιαφέρον περιεχόμενο και αποκαλύψεις από εταιρείες όπως οι Arc System Works, Bandai Namco, Capcom, SNK, and Warner Bros. Games, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια Sony Interactive Entertainment. Θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε όλες τις εξελίξεις μέσω YouTube και Twitch, στις 5 και 6 Αυγούστου 2022.

Οι θεατές θα μάθουν όλα τα νεότερα σχετικά με υπάρχοντα παιχνίδια, συν για μερικά από όσα αναμένονται το εγγύς μέλλον. Επιπλέον θα υπάρχουν ενημερώσεις σχετικά με τη σκηνή των fighting games, με καλεσμένους επαγγελματίες παίκτες και παρουσιαστές.


Η EVO 2022 θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως 7 Αυγούστο στο Las Vegas της πολιτείας Nevada. Θα διεξαχθούν μια σειρά από τουρνουά, τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μέσω YouTube και Twitch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*