Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντική διοικητική αλλαγή στην Nintendo

*
Ο Doug Bowser, πρόεδρος και COO της Nintendo of America, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τις θέσεις αυτές με ημερομηνία λήξης της θητείας του την 31η Δεκεμβρίου 2025. Τη θέση του θα αναλάβει η Devon Pritchard, η οποία είναι η σημερινή εκτελεστική αντιπρόεδρος εσόδων, marketing και εμπειρίας καταναλωτή στη Nintendo of America.

Η Pritchard εργάζεται στην εταιρεία εδώ και 19 χρόνια και θεωρείται βασικό μέλος της ηγετικής ομάδας της NOA, ενώ θα ενταχθεί και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Nintendo of America, καθώς και στην εκτελεστική ομάδα της Nintendo Co., Ltd. (NCL) στην Ιαπωνία. 


Παράλληλα, ο Satoru Shibata, πρώην πρόεδρος της Nintendo of Europe και νυν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της NCL, θα αναλάβει ρόλο CEO της Nintendo of America, συνεχίζοντας παράλληλα τα καθήκοντά του στην έδρα της Nintendo στην Ιαπωνία. Ο Bowser έγινε πρόεδρος της Nintendo of America τον Απρίλιο του 2019, μετά την αποχώρηση του Reggie Fils-Aimé.

Στις δηλώσεις του, ο Bowser τόνισε πόσο μεγάλη τιμή ήταν η ηγεσία της Nintendo στην Αμερική και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Devon θα οδηγήσει την εταιρεία σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Η Devon Pritchard δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένη και ταπεινή για το νέο καίριο ρόλο της, αναγνωρίζοντας την καθοδήγηση και τη συμβολή του Bowser, ενώ δεσμεύτηκε να συνεχίσει να ενισχύει την κληρονομιά της Nintendo, τόσο προσελκύοντας νέους παίκτες όσο και ικανοποιώντας τους πιστούς οπαδούς της.

Ο Shuntaro Furukawa, πρόεδρος της NCL, εξέφρασε ευγνωμοσύνη για τη συνεισφορά του Bowser και εμπιστοσύνη στις ικανότητες της Pritchard να συνεχίσει την αποστολή της εταιρείας που είναι να φέρνει χαμόγελα στους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών.

Έφτασαν τα νέας γενιάς χειριστήρια DualSense με σημαντικές αλλαγές, πως θα τα ξεχωρίζετε (photos)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*