Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικό ορόσημο πωλήσεων σε μόλις 48 ώρες για το Split Fiction

*
Σε μόλις 48 ώρες, το Split Fiction πούλησε πάνω από 1 εκατομμύριο ανίτυπα. Η ομάδα ανάπτυξης Hazelight γιόρτασε αυτό το επίτευγμα στα κοινωνικά μέσα της. "Η αγάπη που δίνετε στο παιχνίδι μας είναι συγκλονιστική. Όλη η ομάδα της Hazelight είναι πανευτυχής και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να απολαμβάνουμε τις εκπληκτικές αντιδράσεις σας" αναφέρει η ομάδα στο Bluesky.
Τα στατιστικά του SteamDB δείχνουν πως το Split Fiction είχε μέγιστο τους 259.003 ταυτόχρονους παίκτες. Συγκριτικά, το προηγούμενο παιχνίδι της Hazelight It Takes Two είχε μέγιστο αριθμό ταυτόχρονων παικτών τους 71.039.

Φήμες αναφέρουν πως στα σκαριά υπάρχει ταινία βασισμένη στο It Takes Two, ωστόσο ο ιδρυτής της Hazelight Josef Fares δηλώνει πως "δεν ξέρει τι γίνεται με αυτή".

Νέο firmware update για το PS5, τι αλλάζει στο σύστημα

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Hazelight

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*