Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικό πρόσωπο από το Mirage εμφανίζεται στο The Last Chapter του Assassin's Creed Valhalla

*
Το τελευταίο κεφάλαιο του Assassin's Creed Valhalla έγινε διαθέσιμο μια εβδομάδα νωρίτερα, λόγω ενός glitch στο Animus, όπως αναφέρει η Ubisoft. Επιπλέον, στη νέα περιπέτεια υπάρχει μια "γέφυρα" με το Assassin's Creed Mirage που θα διαδραματίζεται στη Βαγδάτη.

Η Eivor ολοκληρώνει την παρουσία της στην Αγγλία και ταξιδεύει για μια τελευταία φορά στη Β. Αμερική. Μάλιστα στην εναρκτήρια σκηνή του expansion φαίνεται ο τάφος της. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να αποχαιρετίσει μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του Valhalla και στη συνέχεια ανοίγει πανιά για να ανακαλύψει τα σχέδια του Odin.


Ο Basim που θα πρωταγωνιστεί στο Mirage κάνει αισθητή την παρουσία του και το ίδιο συμβαίνει με ένα ακόμα πρόσωπο από τον επερχόμενο τίτλο. Πρόκειται για τη Roshan, μέντορα του Basim, που εμφανίζεται στο Ravensthorpe με μια αποστολή για την Eivor. Οι δυό τους συζητούν και αποκαλύπτεται το που θα καταλλήγξει η Roshan στο Mirage. Η αποστολή εχει τίτλο "Shared History".

Πέρα από τα παραπάνω, το Animus Animus store θα προσφέρει στους παίκτες ένα δωρεάν αντικείμενο κάθε εβδομάδα και επιπλέον η Eivor μπορεί πλέον να φοράει μόνιμα την κουκούλα της. Τέλος, νέα αντικείμενα έχουν προστεθεί στα τοπικά καταστήματα των NPCs, όπως νέα mounts, ένα νέο κοράκι και ανταμοιβές από φεστιβάλ του παρελθόντος, που μπορείτε να αποκτήσετε πληρώνοντας με ασήμι.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*