Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σκληρός θα είναι ο ανταγωνισμός στο Squid Game: The Challenge του Netflix (trailer)

To Netflix αποκάλυψε το trailer του reality show Squid Game: The Challenge, που θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 22 Νοεμβρίου 2023. Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στις δοκιμασίες που περιμένουν τους παίκτες αλλά και στα προσωπικά δράματα που θα βιώσουν ως μέρος των συμμαχιών και της προδοσίας που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού.

“456 παίκτες θα εισέλθουν στον διαγωνισμό διεκδικόντας το έπαθλο των $4,56 εκ. Καθώς συναγωνίζονται μέσω μιας σειράς παιχνιδιών που είναι εμπνευσμενα από την τηλεοπτική σειρά, συν μερικές προσθήκες έκπληξη, οι στρατηγικές, οι συμμαχίες και οι χαρακτήρες του θα τεθούν σε δοκιμασία, τη στιγμή που ένας ένας θα αρχίσουν να βγαίνουν εκτός μάχης".


Το Squid Game: The Challenge αποτελείται από δέκα επεισόδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*