Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Skull Island: Rise of Kong - Έρχεται στις 17 Οκτωβρίου (trailer)

Το action adventure game Skull Island: Rise of Kong θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam), όπως ανακοίνωσαν η GameMill Entertainment και η IguanaBee.

Η Standard Edition θα κοστίζει €39,99. Στα €49,99 θα κοστολογείται η Colossal Edition, που περιλαμβάνει οκτώ αποκλειστικά film grains με τη δυνατότητα να βιώσετε ένα κόκκινης απόχρωσης rage mode και το original look των κλασσικών ταινιών King Kong του 1933 και της δεκαετίας του '70. Επίσης, θα υπάρχει το Kong style pack με οκτώ διαφορετικά χρώματα για τον Kong, ένα boss-rush mode όπου θα αντιμετωπίσετε όλους τους titans του Skull Island, και ένα αποκλειστικό behind-the-scenes pack, με ματιές στο in-game artwork και όλο το original ορχηστρικό soundtrack.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*