Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σκύλος θα κάνει speedrun παιχνίδι του NES στο επόμενο Awesome Games Done Quick event (video)

Στο επερχόμενο video game speedrunning event Awesome Games Done Quick (AGDQ) που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, θα μετέχει για πρώτη φορά ένα σκυλί. Μέσω μια ανάρτησής του στο X, o speedrunner JSR ανακοίνωσε ότι το συμπαθητικό του τετράποδο θα εμφανιστεί στο AGDQ 2024, κάνοντας speedrun το παιχνίδι του NES, Gryromite. Ο ίδιος ανάρτησε και ένα video όπου το σκυλί έναν speedrun το ίδιο παιχνίδι πριν λίγο καιρό χρησιμοποιώντας ένα ειδικό paddle controller και το ολοκλήρωσε μέσα σε 25 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα.



Για να ολοκληρωθεί το επίτευγμα, ο JSR έδινε εντολές στο σκυλί να πατάει το σωστό πλήκτρο χρησιμοποιώντας λιχουδιές.



Από το 2010 που πρωτοδιοργανώθηκαν, τα Games Done Quick events έχουν συγκεντρώσει πάνω από $40 εκ. για οργανισμούς όπως οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Το Ίδρυμα Πρόληψης κατά του Καρκίνου κλπ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*