Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Soft launch σε δέκα χώρες για το Apex Legends Mobile

*
Η Respawn Entertainment προχώρησε στο soft launch του Apex Legends Mobile σε 10 χώρες. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για συσκευές iOS και Android σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Σινγκαπούρη, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Ινδονησία, Μεξικό, Περού, Αργεντινή και Κολομβία. Μάλιστα το λανσάρισμά του ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου, όμως καθυστέρησε λόγω των πρόσφατων παγκόσμιων γεγονότων.

Οι χρήστες μπορούν να παίξουν Battle Royale στον χάρτη World’s Edge, όπως επίσης Team Deathmatch, Mini Battle Royale και 3v3 Arenas. Social features όπως τα Clubs είναι διαθέσιμα και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε εννέα Legends: Bloodhound, Gibraltar, Lifeline, Wraith, Bangalore, Octane, Mirage, Pathfinder και Caustic (ξεκλειδώνει στο Battle Pass tier 25). Σημειώνεται ότι η πρόοδος των παικτών και τα αντικείμενα που θα ξεκλειδώσουν, θα μηδενιστούν όταν πραγματοποιηθεί η κυκλοφορία σε παγκόσμιο επίπεδο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*