Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Software developer υπόσχεται ray tracing σε τίτλους του N64

*
Modder υπόσχεται την προσθήκη ray tracing σε κλασσικά παιχνίδια του Nintendo 64. Πρόκειται για τον software developer "Darío", που αναφέρει ότι θα προσθέσει το RT64, το path tracing system πίσω από το Super Mario 64 PC ray-tracing mod και σε άλλους τίτλους του N64 games, ως emulator plugin. Το ανοικτού κώδικα plugin θα επιτρέπει στους παίκτες τη χρήση ενός PC emulator για την προσθήκη ray-traced lighting, object motion blur, widescreen support, DLSS και 60+ FPS σε παιχνίδια του Nintendo 64. Βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης και οι δημιουργοί θα πρέπει να προσθετουν οι ίδιοι την υποστήριξη για το plugin στα σχετικά ROMS.

Ως τώρα υπάρχει υποστήριξη για τα The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Paper Mario, Kirby 64, Snowboard Kids, Mystical Ninja Starring Goemon και Rocket: Robot on Wheels.


Ο "Dario" αποδέχεται ότι είναι αδύνατο να δουλέψουν όλα τα παιχνίδια και το project απέχει αρκετούς μήνες από την κυκλοφορία του.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*