Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sons of the Forest: Τον Φεβρουάριο του ’24 βγαίνει από early access και κυκλοφορεί επίσημα (trailer)

Το Sons of the Forest έγινε διαθέσιμο μέσω early access τον Φεβρουάριο του 2023 και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει κανονικά, έναν χρόνο αργότερα. Όπως ανακοίνωσε η Endnight Games, το νέο survival game της για PC θα λανσαριστεί επίσημα στις 22 Φεβρουαρίου 2024.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε νέο trailer για να συνοδεύσει την ανακοίνωση της κανονικής κυκλοφορίας του παιχνιδιού, ενώ έκανε γνωστό πως ο Shawn Ashmore (Quantum Break, Alan Wake 2) προστίθεται στο καστ, δανείζοντας τη φωνή του στον χαρακτήρα Timmy. Ο Timmy είναι ο γιος του Eric LeBlanc, του πρωταγωνιστή από τον προηγούμενο τίτλο της Endnight, το The Forest.

Όπως είναι φυσικό, η κανονική έκδοση του Sons of the Forest δε θα είναι ίδια με αυτήν του early access. Εκτός από καλύτερες επιδόσεις, θα φέρει και καινούργια χαρακτηριστικά, τα οποία για την ώρα δεν γίνονται γνωστά. Περιμένουμε όμως λεπτομέρειες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*