Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony και Epic Games θα μπορούσαν να έχουν καταλήξει στα δικαστήρια για το cross-play

*
Καθώς εκδικάζεται η αγωγή της Epic Games κατά της Google για μονοπωλιακές πρακτικές, ο Διευθύνων Σύμβουλος της πρώτης, Tim Sweeney, αποκάλυψε ότι η προσπάθεια για να αποδεχτεί το PlayStation το cross-play θα μπορούσε να είχε οδηγήσει σε νομικές ενέργειες. Η Epic Games ήταν μόνο μία από τις εταιρείες που ζητούσαν από τη Sony να επιτρέψει τα multiplayer matches με παίκτες σε άλλες πλατφόρμες. Τελίκά, οι αντιρρήσεις της Sony κάμφθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018.

"Ήμασταν έτοιμοι να τους πολεμήσουμε δικαστικώς αν αυτό ήταν απαραίτητο", είπε ο Tim Sweeney την ώρα της κατάθεσής του ως μάρτυρας.


Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από ένα email που έστειλε το 2018 ο Sweeney στον Phil Rosenberg, τότε senior vice president και επικεφαλής του τμήματος global publisher & developer relations του PlayStation.

"Παρακαλούμε ενημερώστε τον Kodera-san και παρακαλώ να είστε ξεκάθαροι, ότι η Epic θα επιτρέψει την πλήρη διαλειτουργικότητα μεταξύ όλων των πλατφορμών στο Fortnite στο μέλλον... είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με όλους τους διαθέσιμους πόρους, όπου κι αν μας οδηγήσει και για όσο καιρό".

Στη συνέχεια, ο Sweeney σημείωσε πως από τότε η Sony και οι Epic έχουν ακόμα πιο στενή συνεργασία. Για παράδειγμα, η Sony Music συνεργάζεται για τα Fortnite, η Sony Pictures χρησιμοποιεί την Unreal Engine για μερικές από τις παραγωγές της και η Sony Corporation έχει γίνει μέτοχος της Epic Games. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*