Σύμφωνα με ένα μήνυμα που στάλθηκε στους συνεργάτες εκδόσεων, κάθε παιχνίδι που κυκλοφόρησε πριν από την καταληκτική ημερομηνία θα παραμείνει επιλέξιμο για πρόσθετες εκτυπώσεις δίσκων, αν και η Sony σημείωσε ότι η διαδικασία παραγγελίας θα αλλάξει, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.
Για τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μετά τον Ιανουάριο του 2028, οι εκδότες θα εξακολουθούν να μπορούν να τα πωλούν στη λιανική, αλλά μόνο μέσω προϊόντων που βασίζονται σε ψηφιακούς κωδικούς και όχι σε φυσικούς δίσκους.
Ενώ αυτή η διαβεβαίωση σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να συνεχίσουν να αγοράζουν εκδόσεις δίσκων των υφιστάμενων παιχνιδιών και μετά τον Ιανουάριο του 2028, παραμένουν ερωτήματα σχετικά με το πώς θα συσκευάζονται και θα παρουσιάζονται τα μελλοντικά ψηφιακά προϊόντα λιανικής πώλησης. Η Sony αναμένεται να παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες σε μεταγενέστερη ανακοίνωση.



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity